tag:blogger.com,1999:blog-7603858745064268355.post8720860807419276735..comments2024-03-27T07:49:28.477-07:00Comments on Luc Bonneux: Paleodieet, neo-nonsensLuc Bonneuxhttp://www.blogger.com/profile/04607368040150013144noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7603858745064268355.post-50515965839252503532014-01-15T06:49:41.951-08:002014-01-15T06:49:41.951-08:00Uiteraard "de mens als groot dier alles at wa...Uiteraard "de mens als groot dier alles at wat hij kon verteren en niet te smerig smaakte" Maar hij kon niet alles verteren en als hij kon kiezen at hij lever nog warm uit het karkas: the most bang for the buck. En de smaak was ook gericht volgens de evolutie: kinderen zijn uit op Choco omdat die in zijn afzonderlijke componenten met veel moeite uit de bomen en de antilopen te halen waren en trouwens dan nog nooit als "lege" calorieën aangeboden werden. Dit nu gewoon uit de kast halen is de killer.<br /><br />"Weinigen haalden die leeftijd, en dat verleende geen betere kansen op overleven aan hun nageslacht." onder andere http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/evan.21382/full argumenteert dat deze bewering niet meer zo vanzelfsprekend is. En dus ook niet uw gevolgtrekking.<br /><br />"evolutie staat niet stil" maar de veranderingen in onze omgeving gaan des te harder, zo hard dat evolutie in de verste verte niet kan volgen.<br /><br />Akkoord dat na 65 de natuur zijn (af)gang gaat. Maar als ge tot dan infectieziekten, ongevallen, overeten in calorieën en ondereten in micronutrienten (niet via supplementen) hebt kunnen vermijden zult ge wel statistsch gezien nog wel een hele tijd gezond genoeg zijn om te profiteren van de beperkte maar wezenlijke bijdragen van de allopathische geneeskunde. <br /><br />It's the details that make the (non)sense.<br />luc de keyserhttps://www.blogger.com/profile/00981423927239023071noreply@blogger.com